KLIK DI SINI!

Wednesday, May 4, 2011

Renovate bahagian dapur (Part 3)

Dapur dah siap...tapi tak sempat nak amik gbr lagi...so kali ni masukkan je kitchen cabinet yang baru dibuat. Hampir sebulan aluminium kabinet ni nak disiapkan...Gambar di bawah tengah berselerak, kami belum sempat mengemas sepenuhnya...
Mula-mula pilihan warna merah semua....tapi cam tak best plak, last-last ginilah designnyer. Suamiku mengikut je citarasa isterinya. Anak-anak bujang excited ada kabinet baru...almaklumlah benda barulah katakan...Barulah isterinya rajin sikit nak memasak bila ada kabinet dan lantai dapur yang baru, walhal selalu gak beli makanan bungkus...hehehe...

1 comment:

ah tok said...

giler arrr, empat kali hang renovate daour saja. Ruang tamu apatah lagi