KLIK DI SINI!

Wednesday, August 25, 2010

Aku buat kerana aku minat! (Part 2)

Ini sambungan cerita: aku buat kerana aku minat (Part 1)
Kerja2 spray dilakukan di belakang pejabat

Orang yang dah pernah buat...tolong jadi sifu...:)
Aku main spray je akrilik yang aku buat, tak cantik takpe...yang penting hati puas!!!
Peminat setia yang bersemangat melihat cara2 spray dilakukan...

Inilah hasil kerja tangan aku..ekeke..berlatar belakangkan wallpaper kt umah..beralaskan tilam anak...
Biar tak menarik tapi hatiku puas!!
Taraaa......
Originally design, no ciplak2...Rasanya cam nak buat lagi dua dah...
Wokey, ni hasil karya seterusnya...
Inilah hasil yang aku siapkan, bawak balik umah tunjuk ngan suami...ingat dia puji...hampeh betullah!
dia komen kenapa mesti ada rama2, dia tak suka...Nak buat camne, dh bini dia suka rama2!
Dalam hati (Abg ingat senang ke nak buat ni?).
Sekurang2nya anak2 kita berbangga yg mama dia berbakat..ecehcehceh!
Benda ni bila dah siap, kena framekan...oleh kerana frame kena kuar kos lg, aku rasa baik takyah buat.
Paling senang beli penyangkut cermin kat kedai hardware, pastu gantungkan..Nanti kalau dah gantung akan kutunjukkan...sekurang2nya aku dah tau nak buat benda ni...Terima kasih kpd mereka yg memberi ilmu!
P/s: macamlah cantik sangat....

Sebaik-baik pekerjaan ialah usaha seseorang dengan tangannya sendiri.(Hadis)

8 comments:

kirana said...

huishhhhh tak sangka hang ada bakat seni riz!
cayalah..rajin tu nk buat...

riz said...

bakat terpendam...kui!kui!kui!
buat2 rajin tp x rajin pung...

ena said...

kak,,,cantik la hasil seni kak tu,,,,cayala cikgu n mama ni,,,hebat dooooooo.....

riz said...
This comment has been removed by the author.
riz said...

thanks ena..

sirrujhan said...

Memang mung berbakat riz. Boleh buat tempahan untuk bilik Sains ? Boleh buat side business ni. Ala online?

ah tok said...

saya nak tempah satu. Errr, sepasangla,,,
Boleh?

riz said...

abg din...mung takyah buat gini...beli terus yg dh siap!